Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Hasankeyf Halk Eğitimi Merkezi

Telefon : (488) 381-2646
Belgegeçer : (488) 381-2646
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://hasankeyfhem.meb.k12.tr
Adres : RAMAN MAH. RECEP TAYYİP ERDOĞAN BUL. HALK EĞİTİM MERKEZİ NO: 45 HASANKEYF / BATMAN
VİZYON : Halkımızın sosyal, kültürel ve mesleki becerilerini geliştirecek, iş ve istihdam olanaklarına ve ekonomik durumlarına destek sağlayabilecek yöresel el sanatlarını ekonomiye kazandıracak, milli ve manevi değerleri yüceltecek halk eğitim faaliyetleri ve etkinlikleri düzenlemektir.
MİSYON : Toplumun özel ve genel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, ihtiyaçlara göre, bireylere ve topluma çağın eğitim ve öğretim anlayışına uygun şekilde okuma yazma öğretmek; modern dünyada- ki bilimsel, teknolojik, ekonomik ve sosyo-kültürel gelişmelere paralel olarak eğitim olanağı sunmak, ülkemizin eğitim alanındaki kalkınma ve atılımlarına katkı sunmalarını sağlamak, istihdamlarını sağlayıcı, ekonomik gelir düzeylerini artırıcı mesleki beceriler kazandırmak ve İlçenin yöresel el sanatlarını geleceğe taşımak taşımaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :100
Öğretim Şekli :YAYGIN EĞİTİM
Saatler : 08.00-22.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer(Kömür)
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Hasankeyf, Batman-Midyat karayolu üzerinde yer aldığından önemli bir geçiş noktasında yer almaktadır. 37 km uzaklıktaki Batman’dan ulaşmak mümkün olduğu gibi, bir başka tarih hazinesi olan Mardin’den Midyat’a, oradan da Hasankeyf’e ulaşılabilmektedir. Hasankeyf’in Mardin’e uzaklığı 110, Midyat’a uzaklığı ise 44 km.dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :